Ik wordt geil van de kamasoutra

Ik wordt geil van de kamasoutra

Willow

38 jarige vrouw op zoek naar een man uit Utrecht

Afkomst Utrecht
Postuur Normaal
Gewicht Niet ingevuld
Lengte 172CM
Ik heb interesse in
  • Orale Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Vingeren
  • Romantisch

Ik wordt geil van de kamasoutra

Ik wordt geil van de kamasoutra en ga er dan ook vaak naartoe. Wil samen met mij kamasoutra hebben dan kan je mij een berichtje sturen!

Hoi mannen ik ben Klara en ik ben 38 jaar en ik woon in Utrecht. Ik zoek een man om samen kamasoutra mee te doen en dit kan bij mij thuis maar ook ergens anders. Ik ben helemaal fan van kamasoutra en ik wil er dan ook alles vanaf weten en er zoveel mogelijk over leren vandaar dat ik nu op zoek ga via internet om iemand te vinden die deze passie met mij kan delen en ook kamasoutra met mij wilt hebben. Je kunt mij een berichtje sturen met wat informatie over jezelf en wat je allemaal met mij zou willen doen. Ik hou naar kamasoutra ook van Orale Sex, Pijpen, Tongzoenen, Vingeren, Romantisch en nog veel meer dus dat kunnen we naast kamasoutra ook nog doen als we zin hebben. Ik heb een auto en kan zo door Nederland heen crossen als dit nodig is, dus als je niet uit de buurt van Utrecht komt maakt dit niet uit want ik heb alle tijd om te reizen want ik werk niet zoveel meer. Misschien tot snel! Dagg

contact opnemen