sexbuddy die wekelijks wil afspreken voor sex

sexbuddy die wekelijks wil afspreken voor sex

Fientje

34 jarige vrouw op zoek naar een man uit Groningen

Afkomst Groningen
Postuur Normaal
Gewicht 65KG
Lengte 171CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Ongeremde Sex
  • Standje 69
  • Pijpen
  • Trio Sex
  • Kamasutra
  • Rollen spel

Een sexbuddy die wekelijks wil afspreken voor sex zou echt heel erg ideaal zijn. Dagelijks lukt me niet, in verband met een heel drukke baan, maar wekelijks zou goed mogelijk zijn en mij vast wel een hoop bevrediging geven. Ik weet niet hoe jij hierover denkt? Eigenlijk toch wel heel spannend als je een week lang je geile zaad voor me opspaart en dat eens per week diep in me spuit? Of red je het niet om zo lang iedere keer droog te staan? Ik moet je bekennen dat ik sinds het uitgaan van mijn relatie bijna iedere dag heerlijk even de douchekop gebruik en sinds kort ook een dildo. Maar toch echt, een mannenlichaam en een mannenpik gaan boven alles. Verder houd ik ook erg van zoenen en dat is ook niet echt iets wat je graag met een douchekop of dildo doet, haha. Hoe zou jij wekelijks adultfinder sexcontact precies zien? Ben je bereid ervoor te reizen of dat liever niet? En denk je dat het fijn kan zijn om het met een etentje en/of een aansluitende nacht te combineren als we lekker sexen? Want het hoeft toch geen klinische bedoening te worden? Ik ben een vrouw die prijs stelt op goede omgangsvormen en gezelligheid en daarom wil ik dat toch graag weten, begrijp je? Bij een sexbuddy verwacht ik (wil daar duidelijk over zijn) dat mijn sexpartner er wel exclusief voor mij is en dus liever niet in een andere relatie zit of ook andere sexcontacten heeft. Kan je me alsjeblieft laten weten hoe dat bij jou dan precies zit? Hoop dat we trouwens lekker snel concreet kunnen worden, want sta al een hele tijd droog en zit soms tijdens mijn werk weg te dromen, denkend aan alle lekkere dingen die ik met een geile sexbuddy zou kunnen doen. Eigenlijk zou ik al heel blij zijn als ik gewoon lekker met je kan douchen en daarna op bed mijn kaalgeschoren kut voor je mag spreiden. Hoe vind je dat? Dan weet je als geile sexbuddy toch vast wel direct wat er vanaf dat moment van jou wordt verwacht?

contact opnemen