Ik ben een geile lodita en ik wil sex!

Ik ben een geile lodita en ik wil sex!

Funky1

41 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Normaal
Gewicht 62KG
Lengte 171CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Facial
  • Kontlikken
  • Ongeremde Sex
  • Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen

Ik ben een geile lodita en ik wil sex!

Ik ben een geile lodita en ik wil sex! Wil jij met mij als geile lodita graag sex hebben dan kun je gratis contact opnemen en afspreken voor lodita sex!

Hallo ik ben Miranda en ik ben een echte lodita die op zoek is naar sex met een man die van aanpakken weet. Denk jij mij te kunnen temmen dan zoek ik jou en kan je met mij afspreken! Ik ben een geile lodita die open staat voor Anaal, Facial, Kontlikken, Ongeremde Sex, Sex, Pijpen, Tongzoenen en nog veel meer dus we kunnen samen vast veel leuks gaan doen. Ik heb een normaal lichaam met donker haar en bruine ogen, ik ben een halfbloedje ( lodita ) en heb best grote rondingen waar ik trots op ben. Ik woon in Rotterdam en je kunt bij mij thuis komen voor sex maar ik wil ook best naar jou toe komen met openbaar vervoer. Wil jij sex met een echte lodita dan kan je bij mij terecht maar let op zodra ik iemand heb gevonden die met mij wilt afspreken zal ik deze advertentie verwijderen en is deze geile lodita bezet! Stuur me een berichtje met informatie over jezelf en waarom je met mij zou willen afspreken! dagg

contact opnemen